top of page
1569230842_Logo-coolifting03.png

WAT IS COOLIFTING?

De Coolifting beautygun zorgt voor een intense huidverjonging, stelt de nood aan een botox uit.
Coolifting geeft een instant resultaat. De huid wordt gladder, oppervlakkige droogtelijntjes verdwijnen en diepe rimpels worden zichtbaar minder diep. 

HOE WERKT HET?

De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt:

Paradoxale vaatbeweging: Vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop. Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.

Cryoforese en baroforese: De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.

Cryo-carboxytherapie: De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.

Thermische schok: Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.

De Coolifting beautygun ‘schiet’ onder hoge druk hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen op uw huid. De beautygun werkt met een krachtige CO2- straal onder zeer lage temperatuur (-20 gradenC ). Hierdoor gaat een paradoxale vaatbeweging plaatsvinden en krijgt de dermis voedingsstoffen en gaan de fibroblasten (collageenfabriekje) in de huid opnieuw geactiveerd worden.

 

Een behandeling met de Coolifting geeft onmiddellijk resultaat: de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.

De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veilig.

coollifting-top.jpg

WAAROM KIEZEN VOOR COOLIFT?

Move over Botox!

De dermis bestaat  30% uit collageen. Al van ons 25 ste levensjaar neemt jaarlijks de productie van collageen af met 1% , waardoor je rond je 30 ste de eerste tekenen van veroudering begint  waar te nemen . De reden hiervan is oa dat de fibroblasten (collageenfabriekje) minder actief worden om collageen en elastine aan te maken . Je huid verliest zijn volume en stevigheid.

Je kan botox en/of fillers uitstellen door een coolift behandeling, of zie het als een aanvulling.

Botox vult de rimpels nl niet op, maar voorkomt enkel dat deze nóg dieper worden. Botox mag ook net in de onderste oogzone (onze 'wallen') komen, maar Coolift mag dit wel ;)

 

RESULTAAT NA 1 BEHANDELING

185031671_340590177488657_14798361256744
183836554_529929194666511_34919584201851

WAAROM ZIJN ER MEERDERE BEHANDELINGEN NODIG?

Na iedere behandeling maken de fibroblasten nieuw collageen en elastine aan en worden deze terug op actief gezet zoals 10 jaar geleden . Door meerdere behandelingen toe te passen voor een langere periode wordt deze piek zo lang mogelijk aangehouden om zoveel mogelijk collageen en elastine aan te maken .

De 4 tot 6-wekelijkse onderhoudsbeurten zijn nodig omdat de huid zich elke 4 weken vernieuwt. De fibroblasten worden na verloop van tijd weer minder of  inactief met als gevolg huidveroudering , het blijft dus nodig om deze na de kuur te blijven stimuleren voor collageenaanmaak en de huidveroudering stop te zetten .

Ook raden we het gebruik van een goede dagcrème aan (hello Clephar!) om je huid van de de juiste actieve ingrediënten te voorzien.

Jouw huid heeft als het ware dat extra zetje nodig om er jong en fris uit te blijven zien.

Vergelijk het met sporten.. Je gaat sporten om een bepaalde 'goal' te bereiken. Wanneer je dan stopt met sporten, nemen ook je spieren langzaamaan weer af. Blijven sporten is ook daar de oplossing om je 'goal' te behouden.

Je huid werkt op net dezelfde manier.

Een totale anti-aging kuur met de Coolifting beautygun bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8 weken om je collageenaanmaak intensief te stimuleren . 

Op langere termijn worden de beste resultaten behaald als je iedere 4 tot 6 weken voor een onderhoudsbehandeling langskomt.

bottom of page